Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamura batmak

Rüyada çamura batmak

Rüyada çamura batmak kendisini bir türlü toparlayamayacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sorunlarının birken beş olacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada çamura batmak gördüyseniz:

  • Seni tanıyanları şaşırtabilirsin.

Rüyada beline kadar çamura batmak yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine delalettir.

Rüyada boğazına kadar çamura batmak yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlikle çamura batmak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu suya batmak borçların kısa sürede kapanacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine işaret eder.

Rüyada dize kadar çamura batmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine yorulur.

Rüyada çamura batmaktan kurtulmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Rüyada çamura batmak ve kurtulmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada çamura batmak toplum içindeki saygınlığının artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments