Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına birşey batmak

Rüyada ayağına birşey batmak

Rüyada ayağına birşey batmak evinde bereketin eksik olmayacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, makamının tehlikeye gireceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağına birşey batmak gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmanızda fayda var.

Rüyada ayağı çamura batmak dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağı suya batmak iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına işarettir.

Rüyada ayağa diken batmak ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine rivayet eder.

Rüyada ayağına birşey batmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada ayağına cam batmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakları çamura batmak keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, gelirinin artacağına tabir olunur.

Rüyada bala batmak kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamura batmak ve kurtulmak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments