Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar izlemek

Rüyada kar izlemek

Rüyada kar izlemek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada kar izlemek gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki ön kabullerinizde haklı çıkabilirsiniz.

Rüyada kar yağdığını izlemek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, çok kötü hissedileceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar yağarken izlemek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, çekilen acıların unutulacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kar izlemek ekmeğinin azalacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, esenleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencereden kar yağdığını izlemek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada kar yağışını izlemek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına alamet eder.

Rüyada kar yağmasını izlemek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağan yağmuru izlemek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek kavgası izlemek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments