Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağan yağmuru izlemek

Rüyada yağan yağmuru izlemek

Rüyada yağan yağmuru izlemek hayırlı işe, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kısmetinin de açılacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, isteklerinin yerine geleceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada yağan yağmuru izlemek gördüyseniz:

  • İmkansız olana değil yapabileceklerinize odaklanmalısınız.

Rüyada yağan yağmuru izlemek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kar yağarken izlemek şansın yüzüne güleceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmuru izlemek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur izlemek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını izlemek bir üniversitede hoca olunacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağmasını izlemek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada pencereden yağmuru izlemek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına alamet eder.

Rüyada yağmur yağarken yürümek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments