Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar yağarken ağlamak

Rüyada kar yağarken ağlamak

Rüyada kar yağarken ağlamak para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kar yağarken ağlamak gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı olmalı, kimsenin söylediğine veya baskı koyduğu yöne göre ilerlememelisiniz.

Rüyada kar yağarken ağlamak daha iyi şartlarda yaşayacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada kar yağarken denize girmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kar ve yağmur yağarken görmek Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada yağan kar görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kar yağarken yürümek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok kar yağmış görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmış kar görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına inanılır.

Rüyada kar yağarken görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments