Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar suyu içmek

Rüyada kar suyu içmek

Rüyada kar suyu içmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kar suyu içmek gördüyseniz:

  • Etrafınızdakilere biraz daha dikkat etmelisiniz.

Rüyada kar suyu içmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına rivayet eder.

Rüyada erimiş kar suyu görmek iyi halin geleceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, çok güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karlı su görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada su ve kar görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kar suyu görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine inanılır.

Rüyada kar suyuna düşmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada kar suyuyla abdest almak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, yolculuğa, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kar suyunda yüzmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, kurulu düzeni olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments