Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar ve dağ görmek

Rüyada kar ve dağ görmek

Rüyada kar ve dağ görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, ona yardımcı olacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar ve dağ gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza yük olmak istemez, işleri kolaylaştırırsınız.

Rüyada dağlarda kar görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, insanları kandıracağına, çok güzel adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada karlı dağda kaymak çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağ üstünde kar görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, bereketin eksileceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karlı dağı görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, sıhhat ve moral bulacağına, kazanca kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dağların üzerinde kar görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, borcunun kalmayacağına delalet eder.

Rüyada dağa kar yağdığını görmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, işlerinde verimin artacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına işarettir.

Rüyada karlı dağları aşmak hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, gergin olacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ ve kar görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments