Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağa kar yağdığını görmek

Rüyada dağa kar yağdığını görmek

Rüyada dağa kar yağdığını görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, hayırlı işlere girileceğine, gıybet edeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağa kar yağdığını gördüyseniz:

  • Başkalarının onayını almaya çalışarak vakit kaybetmek durumunda değilsiniz.

Rüyada dağa kar yağdığını görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, yol kat edeceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine inanılır.

Rüyada dağlara kar yağdığını görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine işaret eder.

Rüyada gece kar yağdığını görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine delalet eder.

Rüyada ağustosta kar yağdığını görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sıcak havada kar yağdığını görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine delalet eder.

Rüyada ormana kar yağdığını görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, bereketli işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada üstüne kar yağdığını görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sulu kar yağdığını görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments