Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağların üzerinde kar görmek

Rüyada dağların üzerinde kar görmek

Rüyada dağların üzerinde kar görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine yorulur.

Rüyada dağların üzerinde kar gördüyseniz:

  • Ay sıkıntısı olmadık sinirsel gerilimler getirebilir.

Rüyada dağ üstünde kar görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karlı dağlar görmek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağları karlı görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada karlı dağa çıkmak sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek dağda kar görmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada karlı dağdan inmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına işaret eder.

Rüyada karlı dağın zirvesine çıkmak ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret eder.

Rüyada dağ kar görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments