Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağlarda kar görmek

Rüyada dağlarda kar görmek

Rüyada dağlarda kar görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işaret eder.

Rüyada dağlarda kar gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmazlıklar yaşansada, yolun sonunda uyumu yakalayabileceksiniz.

Rüyada karlı dağda kaymak elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağların üzerinde kar görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağ üzerinde kar görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine rivayet eder.

Rüyada dağları karlı görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalettir.

Rüyada dağların üstünde kar görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına delalettir.

Rüyada karlı dağlarda yürümek eve huzurun ve bereketin geleceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza yorulur.

Rüyada dağ ve kar görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Rüyada karlı dağdan kaymak gelirinin de artmayacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments