Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ ve kar görmek

Rüyada dağ ve kar görmek

Rüyada dağ ve kar görmek birçok engelin aşılacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına inanılır.

Rüyada dağ ve kar gördüyseniz:

  • Aslında ilginizi çekmemesine ya da istememenize rağmen, bazı koşulları kabul edebilir, bazı girişimlerde bulunabilir, bazı konularda gönüllü hizmet verebilir ya da karşınızdaki kişileri kıramayabilirsiniz.

Rüyada karlı bir dağ görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağ başında kar görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağa kar yağmış görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine yorulur.

Rüyada dağları karlı görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karlı dağlarda gezmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada karlı dağlar görmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına tabir olunur.

Rüyada karlı dağlarda yürümek şansının ve kısmetinin kapanacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına işarettir.

Rüyada karlı dağa tırmanmak hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments