Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlı dağı görmek

Rüyada karlı dağı görmek

Rüyada karlı dağı görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada karlı dağı gördüyseniz:

  • Farklı yerlere yapılacak seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada dağları karlı görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, rahat şekilde geçineceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına yorulur.

Rüyada dağların üstünde kar görmek zenginliğe kavuşulacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada karlı dağın zirvesine çıkmak rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağın üstünde kar görmek hayatın temposunun yükseleceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, işlerinin hızlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağlarda kar görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağda beyaz kar görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, keyfin bozulacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına delalet eder.

Rüyada dağ üstünde kar görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağın tepesinde kar görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments