Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar üstünde kaydığını görmek

Rüyada kar üstünde kaydığını görmek

Rüyada kar üstünde kaydığını görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, rızıksız kalacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada kar üstünde kaydığını gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada kar üstünde kaydığını görmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kumun üstünde kaymak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada karın üstünde kaymak özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada buz üstünde kaydığını görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Rüyada su üstünde kaymak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sütün üstünden kaymak almak böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada buz üstünde kaymak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada toprak üstünde kaymak aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments