Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su üstünde kaymak

Rüyada su üstünde kaymak

Rüyada su üstünde kaymak çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalet eder.

Rüyada su üstünde kaymak gördüyseniz:

  • İfade eksikliği görülebilir.

Rüyada su üstünde kaymak malının, parasının ve makamının artacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde kaymak moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprak üstünde kaymak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine, fakirlerin güleceğine yorulur.

Rüyada deniz üstünde kaymak kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada sütün üstünden kaymak almak atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, endişelerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar üstünde kaydığını görmek sıkıntılara neden olacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada buzun üstünde kaymak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın üstünde kaymak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, amacına ulaşacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments