Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütün üstünden kaymak almak

Rüyada sütün üstünden kaymak almak

Rüyada sütün üstünden kaymak almak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına işarettir.

Rüyada sütün üstünden kaymak almak gördüyseniz:

  • Soluksuz kalana kadar konuşan kişilerden söz almakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada sütün üstünden kaymak almak iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz üstünde kaymak sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada toprak üstünde kaymak iyi geçiminin devam edeceğine, sorunların kalmayacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kumun üstünde kaymak işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde kaymak kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, kötü haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada su üstünde kaymak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına işaret eder.

Rüyada karın üstünde kaymak hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, neşesinin de yerine geleceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına delalet eder.

Rüyada deniz üstünde kaymak çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments