Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyu kısalmış görmek

Rüyada boyu kısalmış görmek

Rüyada boyu kısalmış görmek üçüncü gözünün açılacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boyu kısalmış gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamalısınız.

Rüyada birini boy kısa görmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, beklentilerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kısa boylu insan görmek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kısa boylu görmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boyu kısalmış görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını kısa boylu görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına inanılır.

Rüyada kısa boylu erkek görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada boy kısa görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada boyu kısa görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments