Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kaplumbağasının öldüğünü görmek

Rüyada su kaplumbağasının öldüğünü görmek

Rüyada su kaplumbağasının öldüğünü görmek isminden sıkça söz ettireceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, terfi alacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine işarettir.

Rüyada su kaplumbağasının öldüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan sizi yanlış yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada su kaplumbağasının öldüğünü görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına işaret etmektedir.

Rüyada su kaplumbağası öldürmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa öldürmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, kısmetlerinden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa öldüğünü görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine inanılır.

Rüyada kaplumbağa öldürdüğünü görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağayı öldürmek müşterilerinin çoğalacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağanın öldüğünü görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa öldürmeye çalışmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments