Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri deniz kaplumbağası görmek

Rüyada iri deniz kaplumbağası görmek

Rüyada iri deniz kaplumbağası görmek kurulu düzenin bozulacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada iri deniz kaplumbağası gördüyseniz:

  • Farklı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz, yeni işlere başlayabileceğiniz veya yeni bir pozisyona getirilebileceğiniz bir yıllık süreç başlıyor.

Rüyada iri deniz kaplumbağası görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, güzel günlerin yaşanacağına, harcama gücünün artacağına rivayet eder.

Rüyada iri kaplumbağa görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına delalettir.

Rüyada deniz kaplumbağası yumurtası görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz kaplumbağası görmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine işaret eder.

Rüyada deniz ve kaplumbağa görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada deniz kenarında kaplumbağa görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, amaçlarına ulaşmaya, zorlukların giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizden kaplumbağa çıktığını görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine inanılır.

Rüyada deniz kaplumbağası sevmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments