Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağanın doğurduğunu görmek

Rüyada kaplumbağanın doğurduğunu görmek

Rüyada kaplumbağanın doğurduğunu görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, yükünün hafifleyeceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağanın doğurduğunu gördüyseniz:

  • Ya para sıkıntısı veya ciddi masraflar olabilir.

Rüyada kaplumbağanın doğurduğunu görmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa doğurması görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağa doğurduğunu görmek kazancın daha da artacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağa doğurmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağayı doğururken görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağa ısırmak sevineceğine ve mutlu olacağına, yönetici makamına oturacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına delalet eder.

Rüyada örümcek ve kaplumbağa görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine işaret eder.

Rüyada turuncu kaplumbağa görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments