Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ufak kaplumbağa görmek

Rüyada ufak kaplumbağa görmek

Rüyada ufak kaplumbağa görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına delalet eder.

Rüyada ufak kaplumbağa gördüyseniz:

  • Fazla düşünürseniz fırsatları kaçırırsınız.

Rüyada ufak kaplumbağa görmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, çaresizleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ufak taş görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada irili ufaklı yılan görmek yeni kişilerle tanışacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada irili ufaklı altın görmek çok tahsilli bir kişi olacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ufak ateş görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, sorunların son bulacağına yorulur.

Rüyada ekmek ufağı toplamak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada ufak balık görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada ufak altın görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments