Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa tutmak

Rüyada kaplumbağa tutmak

Rüyada kaplumbağa tutmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, işinin başına geçeceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağa tutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içieren ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada oltayla kaplumbağa tutmak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa tutmak işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağa larla yüzmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa topladığını görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, şansın yaver gideceğine inanılır.

Rüyada deniz kaplumbağası yemek zor ve kötü günlerin geleceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada bahçede kaplumbağa görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa kafası görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Rüyada ölü su kaplumbağası görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments