Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan ve kaplumbağa görmek

Rüyada yılan ve kaplumbağa görmek

Rüyada yılan ve kaplumbağa görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan ve kaplumbağa gördüyseniz:

  • Ortağınız veya eşinizle beraber ileride büyük kazançlar getirecek işlere girebilirsiniz.

Rüyada yılan ve kaplumbağa görmek sorunlu bir döneme gireceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağa ve yılan görmek ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabuğu kırılmış kaplumbağa görmek sevilen bir dostun geleceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, maddi anlamda feraha ermeye tabir olunur.

Rüyada kaplumbağanın kabuğundan çıktığını görmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağanın kovaladığını görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada karınca ve kaplumbağa görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hasret giderileceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumsalda kaplumbağa görmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, kurtuluşa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz kenarında kaplumbağa görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments