Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa ve yavrusunu görmek

Rüyada kaplumbağa ve yavrusunu görmek

Rüyada kaplumbağa ve yavrusunu görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ve yavrusunu gördüyseniz:

  • başlıklarında kendini gösterebilir.

Rüyada yavru kaplumbağa görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağa ve yavrusu görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada yavru su kaplumbağası görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağa yavrularını görmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada su kaplumbağa yavrusu görmek hobilerine eğileceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, hatalarından erken döneceğine işaret eder.

Rüyada kaplumbağa ve yavrularını görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada su kaplumbağası yavrusu görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa yavrusu görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments