Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa yemek

Rüyada kaplumbağa yemek

Rüyada kaplumbağa yemek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağa yemek gördüyseniz:

  • İşinizde tamamlamadığınız konuları gözden geçirerek, unutulan birşeyin olup, olmadığına bakmalısınız.

Rüyada canlı kaplumbağa yemek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağa yemek görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada deniz kaplumbağası yemek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada kaplumbağaya yemek vermek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada su kaplumbağası yemek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, şöhret ve itibar kazanacağına delalet eder.

Rüyada kaplumbağaya yemek yedirmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa yemek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, zarar göreceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa yumurtası yemek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments