Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı kaplumbağa yemek

Rüyada canlı kaplumbağa yemek

Rüyada canlı kaplumbağa yemek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, para kazanmaya işaret eder.

Rüyada canlı kaplumbağa yemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, toplum içindeki duruşunuzu veya kariyerinizi daha fazla ciddiye almalısınız.

Rüyada canlı kaplumbağa yemek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına delalet eder.

Rüyada kaplumbağaya yemek yedirmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada kaplumbağa yumurtası yemek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, büyük düşüneceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına delalet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağası yemek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada deniz kaplumbağası yemek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kaplumbağa yemek görmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa yemek şansının ve kısmetinin açılacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağaya yemek vermek işlerinin bu yüzden aksayacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments