Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa yıkamak

Rüyada kaplumbağa yıkamak

Rüyada kaplumbağa yıkamak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, kazançsız işler peşinde olmaya işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa yıkamak gördüyseniz:

  • Sağlık açısından hastalıklara eğilimlisiniz.

Rüyada kaplumbağa yıkamak yapılan işin bol kazanç getireceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda yüzen kaplumbağa görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine alamet eder.

Rüyada altın kaplumbağa görmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kaplumbağa görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada banyoda kaplumbağa görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağa ve yavrusu görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, bilgi ile donanacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada kaplumbağaya yemek vermek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ısırmak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments