Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa ve yavrusu görmek

Rüyada kaplumbağa ve yavrusu görmek

Rüyada kaplumbağa ve yavrusu görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, hayırlı işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ve yavrusu gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konularda zıt fikirlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada kaplumbağa ve yavrusu görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına inanılır.

Rüyada su kaplumbağa yavrusu görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, eşi tarafından yüceltileceğine inanılır.

Rüyada kaplumbağa ve yavrularını görmek hayatından razı geleceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa yavrusu görmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, borçların artacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine yorulur.

Rüyada kaplumbağa yavrularını görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada su kaplumbağası yavrusu görmek makamından olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağa ve yavrusunu görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada kaplumbağa yavru görmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments