Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kaplumbağa görmek

Rüyada altın kaplumbağa görmek

Rüyada altın kaplumbağa görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın kaplumbağa gördüyseniz:

  • Alışılmışın dışında öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Rüyada altın kaplumbağa görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada kaplumbağayı uçarken görmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada erkek kaplumbağa görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa biblosu görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa yediğini görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, bereketli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa yavrularını görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, sırların ortaya çıkmasına yorulur.

Rüyada yatakta kaplumbağa görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağanın yavruladığını görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, zorlukların artacağına, makama ve rızka sahip olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments