Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kaplumbağa görmek

Rüyada kırmızı kaplumbağa görmek

Rüyada kırmızı kaplumbağa görmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, esenleyeceğine, bereketin ve verimin geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, her zaman sevgi göreceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, sıkıntılarını atlatacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı kaplumbağa gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kalben biliyorsanız amaçlarınızdan uzaklaşmamalısınız.

Rüyada kırmızı kaplumbağa görmek hastalıkların uzak duracağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize inanılır.

Rüyada kaplumbağa larla yüzmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa doğurması görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın uçtuğunu görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, maddi anlamda güçleneceğine delalettir.

Rüyada kaplumbağa resmi görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada kaplumbağaya su vermek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada kertenkele ve kaplumbağa görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, kötü kişilere yakın olacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağa yumurtası görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, çok hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments