Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içinde kaplumbağa görmek

Rüyada su içinde kaplumbağa görmek

Rüyada su içinde kaplumbağa görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına yorulur.

Rüyada su içinde kaplumbağa gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler hayata farklı açılardan bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada suyun içinde kaplumbağa görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, bir şeyden zarar görmeye, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işarettir.

Rüyada su içinde kaplumbağa görmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde kaplumbağa görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada deniz içinde kaplumbağa görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin içinde kaplumbağa görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına işarettir.

Rüyada su kaplumbağası öldürmek müjdeli haberle geleceğine, borca batacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağası yakalamak ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil su kaplumbağası görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments