Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa kabuğunun kırıldığını görmek

Rüyada kaplumbağa kabuğunun kırıldığını görmek

Rüyada kaplumbağa kabuğunun kırıldığını görmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, fikirlerinin çatışacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, çok sayıda borca gireceğine işaret eder.

Rüyada kaplumbağa kabuğunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin ya da fikirlerinizden haberdar olmasını istediklerinizin bilgilenmesi için türlü eleştirilerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kabuğu kırılmış kaplumbağa görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, yeni mallara sahip olacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağa kabuğunun kırıldığını görmek hep dua edeceğine, üzeceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada kaplumbağanın kabuğundan çıktığını görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada kabuksuz kaplumbağa görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabuğu olmayan kaplumbağa görmek üzüntü duyacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağanın kabuğunu görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, maddi gücünün eksileceğine rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa kabuğunu görmek büyük fırsatlar elde edeceğine, başarıların devamlı olacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa kabuğunu kırmak hayırlı haberler alınacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments