Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabuğu olmayan kaplumbağa görmek

Rüyada kabuğu olmayan kaplumbağa görmek

Rüyada kabuğu olmayan kaplumbağa görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, çok güzel günler görüleceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabuğu olmayan kaplumbağa gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili konularda zor tatmin olabilirsiniz.

Rüyada kaplumbağa kabuğu görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağanın kabuğunu görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine alamet eder.

Rüyada kabuğu olmayan kaplumbağa görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine işarettir.

Rüyada kaplumbağa kabuğunu kırmak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada kaplumbağa kabuğunu görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada kabuksuz kaplumbağa görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın kabuğundan çıktığını görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağa kabuğunun kırıldığını görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kendine döneceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments