Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa kabuğunu kırmak

Rüyada kaplumbağa kabuğunu kırmak

Rüyada kaplumbağa kabuğunu kırmak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa kabuğunu kırmak gördüyseniz:

  • Yoksa mevcut gergin açıların da sebep olmasıyla sinirler gerilebilir, gereksiz yere olaylar büyüyebilir.

Rüyada kaplumbağa kabuğunu kırmak karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, şansın yüze güleceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağanın kabuğunu görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, borcunun çok olacağına, hayatının zaferlerle dolacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağa kabuğunun kırıldığını görmek kafasını rahatlatacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabuğu kırılmış kaplumbağa görmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, hep yerinde sayacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine tabir olunur.

Rüyada kabuksuz kaplumbağa görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa kabuğunu görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağa kabuğu görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada kabuğu olmayan kaplumbağa görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments