Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabuğu kırılmış kaplumbağa görmek

Rüyada kabuğu kırılmış kaplumbağa görmek

Rüyada kabuğu kırılmış kaplumbağa görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, huzurlu bir hayat süreceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine inanılır.

Rüyada kabuğu kırılmış kaplumbağa gördüyseniz:

  • Maddi konularda ani hareketlerden kaçının.

Rüyada kaplumbağa kabuğunun kırıldığını görmek yapılan ahlaksız davranışlara, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabuğu kırılmış kaplumbağa görmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, yaşam standartlarının artacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın kabuğunu görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kabuğu olmayan kaplumbağa görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalet eder.

Rüyada kabuksuz kaplumbağa görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa kabuğunu kırmak böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa kabuğunu görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine işarettir.

Rüyada kaplumbağa kabuğu görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, borcunu ödeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments