Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa görmek

Rüyada kaplumbağa görmek

Rüyada kaplumbağa görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağa gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmanız durumundaysa ne istediğinizi daha net olarak anlayabilirsiniz.

Rüyada kaplumbağa larla yüzmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa yıkamak ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada kertenkele ve kaplumbağa görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işarettir.

Rüyada kaplumbağa beslediğini görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ve tavşan görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına işarettir.

Rüyada büyük yeşil kaplumbağa görmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, insanlar tarafından sevileceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağa evde görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya rivayet eder.

Rüyada küçük yeşil kaplumbağa görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments