Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa evde görmek

Rüyada kaplumbağa evde görmek

Rüyada kaplumbağa evde görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, borçların biteceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kısmetinin de açılacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa evde gördüyseniz:

  • Platonik aşklar dile gelebilir.

Rüyada evde kaplumbağa görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa evde görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev kaplumbağası görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde kaplumbağa beslemek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuzda kaplumbağa görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, işinin başından ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa kolyesi görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, sayılacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada yeşil büyük kaplumbağa görmek insanların hayır dualarının alınacağına, güçlükle elde edilecek başarı, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa ve kurbağa görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçiminin yerinde olacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments