Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa ezmek

Rüyada kaplumbağa ezmek

Rüyada kaplumbağa ezmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, özel hayatında mutlu olacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağa ezmek gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanızda fayda var.

Rüyada kaplumbağa ezmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına delalet etmektedir.

Rüyada böcek ezmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına işarettir.

Rüyada yılanın kafasını ezmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada yılan kafası ezmek fesada bulaşacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine işaret eder.

Rüyada şeytanı ezmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ceviz ezmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, hanesine huzurun dolacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada yılanı ayağıyla ezmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments