Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böcek ezmek

Rüyada böcek ezmek

Rüyada böcek ezmek Allah’a dua edeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada böcek ezmek gördüyseniz:

  • Yardım istemekten çekinmemeli veya size destek olmak için ayağınıza kadar gelmelerini beklememelisiniz.

Rüyada hamam böceğini ezmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah böcek ezmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada böcek ezmek sahip olduklarının da çoğalacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada böceği ezmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamam böceği ezmek terfi alamayacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, maddi konuda zayıflayacağına yorulur.

Rüyada böcek ezdiğini görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, haksızlığa uğrayacağına, büyük bir servete kavuşacağına delalettir.

Rüyada ayağıyla ezmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, keyfin bozulacağına, kazancın daha da artacağına delalet eder.

Rüyada bebek ezmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments