Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan çorbası görmek

Rüyada soğan çorbası görmek

Rüyada soğan çorbası görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine delalettir.

Rüyada soğan çorbası gördüyseniz:

  • İnatçı olarak tanımlanabilecek, değişime dirençli durumlar veya problemler esnek ya da pratik bir yaklaşıma cevap verebilir.

Rüyada soğan çorbası görmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına delalettir.

Rüyada ayranlı çorba içmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına delalet eder.

Rüyada tencereden çorba içmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada çorbanın içinde saç görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek çorba içmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çorba paketi görmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, kötü günleri geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğün çorbası pişirmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çorba vermek gün sayacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments