Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin çorba içtiğini görmek

Rüyada birinin çorba içtiğini görmek

Rüyada birinin çorba içtiğini görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına delalet eder.

Rüyada birinin çorba içtiğini gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmak veya isteklerinizi gerçekleştirmek için tüm kaynaklarınızı kullanmaktan çekinmeyeceğe benziyorsunuz.

Rüyada ölü birine çorba içirmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, borçların hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çorba içmemek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bebeğe çorba içirmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada çocuğa çorba içirmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine delalet eder.

Rüyada ölüye çorba içirmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, işlerini büyüteceğine işaret eder.

Rüyada mercimek çorbası içtiğini görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada hastaya çorba içirmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, zor günlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada birinin çorba içtiğini görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments