Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk çorbası görmek

Rüyada tavuk çorbası görmek

Rüyada tavuk çorbası görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, haklılığının anlaşılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk çorbası gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da anlayışsız kişiler ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada tavuk çorbası görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, çaresiz hallere düşeceğine delalettir.

Rüyada tavuk suyu çorbası içmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tavuk suyu çorba içmek mal kaybına uğrayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına işarettir.

Rüyada tavuk çorbası yapmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada tavuk suyu çorbası görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine inanılır.

Rüyada ayranlı çorba yapmak rahata ereceğine, ferahlayacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şehriye çorbası içmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, rakiplerin üzüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine çorba vermek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments