Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıllı çorba içmek

Rüyada kıllı çorba içmek

Rüyada kıllı çorba içmek iyiliğe kavuşacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıllı çorba içmek gördüyseniz:

  • İki farklı konu arasında kararsız kalabilirsiniz.

Rüyada kıllı çorba içmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tencereden çorba içmek düşmanların barışacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına tabir olunur.

Rüyada pirinçli çorba içmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ezogelin çorba içmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, üstünlük elde edeceğine, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine delalet eder.

Rüyada bulgur çorbası içmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk suyu çorba içmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada nohutlu çorba içmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayranlı çorba içmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, borçların artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments