Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplan yaralamak

Rüyada kaplan yaralamak

Rüyada kaplan yaralamak yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, gönül gözünün açılacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, işlerinin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplan yaralamak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmeli, öfkelenmekten kaçınmalısınız.

Rüyada kaplan yaralamak aile içinde de bereketin artacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini yaralamak uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, kişinin fakirleşeceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi yaralamak önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, kişinin muradına ereceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kafasını yaralamak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine yorulur.

Rüyada kılıçla birini yaralamak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada at yaralamak boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla insan yaralamak elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada kendini yaralamak kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments