Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıçla birini yaralamak

Rüyada kılıçla birini yaralamak

Rüyada kılıçla birini yaralamak yönetici makamına oturacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, canının derdine düşeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalettir.

Rüyada kılıçla birini yaralamak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirebilecek özgüvene sahipsiniz.

Rüyada kılıçla birini yaralamak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına işarettir.

Rüyada bıçakla yaralamak gidilecek yönün belirleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanını yaralamak mallarının da hayırlı olacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada adam yaralamak düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına yorulur.

Rüyada kendini yaralamak patlama noktasına geleceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına delalettir.

Rüyada silahla insan yaralamak bazı kayıplar olabileceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine işaret eder.

Rüyada birini çatalla yaralamak ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla adam yaralamak maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments