Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at yaralamak

Rüyada at yaralamak

Rüyada at yaralamak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına tabir olunur.

Rüyada at yaralamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada at yaralamak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına delalet eder.

Rüyada tabancayla adam yaralamak akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, hayaller kurulacağına tabir olunur.

Rüyada baltayla birini yaralamak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla birini yaralamak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla yaralamak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada birini silahla yaralamak doğru iş ortaklığı yapacağına, kısmetin kapanacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada makasla birini yaralamak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yeni projelere atılacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada taşla yaralamak üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments