Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yaralamak

Rüyada kendini yaralamak

Rüyada kendini yaralamak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini yaralamak gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçının.

Rüyada birini tabancayla yaralamak başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birini yaralamak aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada hayvan yaralamak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, halsizleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini çatalla yaralamak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşini yaralamak merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fare yaralamak çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına işaret eder.

Rüyada yılan yaralamak mali sorunlarının çözüleceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, asosyal bir insan haline geleceğine yorulur.

Rüyada karga yaralamak büyük bir özgüven kazanacağına, istediği evde oturacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments