Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplan avlamak

Rüyada kaplan avlamak

Rüyada kaplan avlamak karanlık zamanların aydınlanacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, tatsızlıklar çıkacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine delalet eder.

Rüyada kaplan avlamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere hazır olun.

Rüyada kaplan avlamak üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Rüyada fare avlamak hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ırmakta balık avlamak deneyim kazanacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıldırcın avlamak şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada inek avlamak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada karga avlamak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada keçi avlamak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına alamet eder.

Rüyada birinden balık avladığını görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments