Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare avlamak

Rüyada fare avlamak

Rüyada fare avlamak kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare avlamak gördüyseniz:

  • Dahi tarafınızı kullanmanız durumunda istediğinizi alabilirsiniz.

Rüyada fare avlamak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulur.

Rüyada fare avladığını görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine rivayet eder.

Rüyada üveyik avlamak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada domuz avlamak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada fil avlamak kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine delalettir.

Rüyada suda balık avlamak mutlu bir evliliğe, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada dağ keçisi avlamak uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına işaret eder.

Rüyada inek avlamak çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments