Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek avlamak

Rüyada inek avlamak

Rüyada inek avlamak sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada inek avlamak gördüyseniz:

  • Çoğu zaman bazı şeylerdeki potansiyeli herkesten önce görebiliyorsunuz.

Rüyada inek avlamak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ keçisi avlamak sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, gelirinin çoğalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine yorulur.

Rüyada kalamar avlamak mal ve varlık sahibi olacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına işaret eder.

Rüyada serçe kuşu avlamak işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına yorulmaktadır.

Rüyada üveyik avlamak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada geyik avladığını görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde ördek avlamak karamsar ve umutsuz olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, hayırlı bir eşe işarettir.

Rüyada yabani ördek avlamak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, darlığa düşmeyeceğine, işiyle nam salacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments