Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı tamir etmek

Rüyada kapıyı tamir etmek

Rüyada kapıyı tamir etmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, çok büyük adımlar atacağına, umutlarının söneceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapıyı tamir etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda, hızla söz verme veya bazı olayların altından kalkabileceğiniz konusunda anlaşma eğiliminiz olsa da, bir süre sonra sözlerinizin arkasında duramayacağınızı fark edebilirsiniz.

Rüyada kapı tamir etmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı tamir ettirmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalettir.

Rüyada kapıyı tamir etmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, kazancın düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kapı tamiri yapmak hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı kilidi tamir etmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada ayakkabıyı tamir ettirmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada okul tamir etmek geride bırakacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, karamsar olacağına işaret eder.

Rüyada evi tamir etmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments